Vacatures bij Hankamp

Hankamp Gears is een erkend leerbedrijf voor ambitieuze technici. Er wordt veel gedaan om de werkzaamheden voor een ieder zo uitdagend mogelijk te maken. Naast de begeleiding intern bestaat er namelijk ook de mogelijkheid relevante cursussen extern te volgen. Samen streven we altijd naar het hoogst haalbare, de weg er naar toe verschilt echter per persoon. Dit maakt dat we van elkaar blijven leren. Nu, en in de toekomst.

Succesverhaal:

André begon bij ons als CNC frezer en heeft zich inmiddels opgewerkt tot In Proces QA manager.  Verantwoordelijk voor om het kwaliteit-besef binnen de productie op een hoger peil te krijgen, dit doet hij door middel van gezamenlijk de kwaliteit vragen te beoordelen en daarnaast door interne training van collega’s etc.

Bart, Begon bij Hankamp als 15 jarige als stagiaire in de draaierij. Hij heeft inmiddels alle machines onder zijn handen gehad, of het nu een draai-freesbank is of een slijpmachine of een tandwiel freesmachine, het maakt hem allemaal niks uit. Inmiddels is Bart uitgegroeid tot eind verantwoordelijke voor alle technische aspecten binnen de werkplaats.

 

Benieuwd hoe het is om bij Hankamp Gears te werken? Dat kan!