Werken bij Hankamp

Ook tijdens de recessie bleef Hankamp Gears altijd op zoek naar goede medewerkers. Zo is Hankamp Gears een erkend leerbedrijf voor jonge technici, zijn er vele ontwikkelingsprogramma’s intern mogelijk en wordt er veel gedaan om de werkzaamheden zo leuk mogelijk te maken. Hankamp Gears kenmerkt zich als een familiebedrijf waar iedereen zijn eigen ontwikkeling bepaalt. Twee voorbeelden uit het recente verleden:

Bart Rotting, begon bij ons als niveau 2 stagiaire. Bart was typisch een jongen die niet echt van boeken hield maar die gouden vingertjes had. Begonnen in de draaierij als conventioneel draaier, doorgegroeid als volwaardige CNC slijper (binnen en buiten), ondertussen de avond MTS versneld afgerond en op dit moment is Bart verantwoordelijk voor alle productie activiteiten in onze nieuwe hal. Multifunctioneel inzetbaar, van de meest moderne Mazak HPQ 150 MSY (draaibank met twee turret en twee spindels), CNC vertandingssteekmachine, CNC vertanding freesmachine, Sodick erodeer machine tot aan een nieuwe Mazak Nexus MY 350  met een pneumatec belading robot. Ga er maar aan staan.

André Bijker, begon bij ons als CNC frezer maar heeft zich inmiddels opgewerkt tot teamleider van de Woodward Productie cel. Verantwoordelijk voor alle planningen, aansturen van collega’s, overleg met management over prioriteiten, etc. Kortom een veelzijdige uitdaging die hij dusdanig goed doet dat de klant in China nog steeds bij ons besteld en sterker nog het contract met 5 jaar heeft verlengd.