Werken bij Hankamp

Hankamp Gears is een erkend leerbedrijf voor ambitieuze technici. Er wordt veel gedaan om de werkzaamheden voor een ieder zo uitdagend mogelijk te maken. Naast de begeleiding intern bestaat er namelijk ook de mogelijkheid relevante cursussen extern te volgen. Samen streven we altijd naar het hoogst haalbare, de weg er naar toe verschilt echter per persoon. Dit maakt dat we van elkaar blijven leren. Nu, en in de toekomst.

Succesverhalen:

Twan was 16 toen hij bij Hankamp Gears aan de slag ging. In het begin was hij werkzaam als BOL leerling, eerst in de slijperij later in de draaierij. Om nóg meer ervaring in de praktijk op te doen, besloot hij begin 2018 de overstap te maken naar het BBL traject. Een keuze waar hij tot op de dag van vandaag nog geen enkel moment spijt van heeft gehad. Het enthousiasme van zijn leermeester Bart blijkt besmettelijk evenals zijn oog voor perfectie. Goed is niet goed genoeg en alleen het beste resultaat telt. Een mentaliteit die niet alleen zijn vruchten bij Hankamp Gears afwerpt, maar ook op school. Dit is echter niet het enige wat onze stagiaires wordt bijgebracht. Dankzij het machinepark ontbreekt het niet aan ontwikkelingsmogelijkheden. Zo heeft Twan het instellen van de MegaTurn inmiddels onder de knie en is hij in staat klauwen uit te draaien. Daarnaast heeft hij geleerd wat de voordelen zijn van een gestructureerde aanpak en dus een efficiënte manier van werken.

André Bijker, begon bij ons als CNC frezer en heeft zich inmiddels opgewerkt tot teamleider van de Woodward Productie cel. Verantwoordelijk voor alle planningen, aansturen van collega’s, overleg met management over prioriteiten, etc. Kortom een veelzijdige uitdaging die hij dusdanig goed doet dat de klant in China nog steeds bij ons besteld en, sterker nog, het contract met 5 jaar heeft verlengd.